Διαδικασία απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου (πάσο) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Γραμματεία ΠΛΗ&ΜΜΕ   
Κυριακή, 25 Σεπτέμβριος 2011 21:08

Ανακοινώνεται ότι για την απόκτηση του δελτίου ειδικού εισιτηρίου (πάσο) οι σπουδαστές του Τμήματος θα πρέπει από την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά 2011-2012 να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά μέσω της ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας του ΥΠΔΒΜ&Θ στο http://paso.minedu.gov.gr.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα θα είναι ανοικτή στους σπουδαστές του Τμήματος που βρίσκονται στο Γ' ή μεγαλύτερα εξάμηνα από τις 26/9/2011, ενώ για τους Α' ετείς σπουδαστές η ημερομηνία πρόσβασης θα ανακοινωθεί σύντομα μετά την δημιουργία προσωπικών κωδικών εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα από το ΤΕΙ Πάτρας. Σημειώνεται ότι για την είσοδο στην πλατφόρμα οι σπουδαστές θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία πρόσβασης τους στον ΕΥΔΟΞΟ (όνομα χρήστη και συνθηματικό) τα οποία μπορούν να βρούν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΤΕΙ Πάτρας.

Δικαιούχοι του πάσο είναι οι σπουδαστές πλήρους φοίτησης που δεν έχουν ξεπεράσει τα 6 χρόνια σπουδών ή οι σπουδαστές μερικής φοίτησης οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τα 8 χρόνια σπουδών.

Αναλυτικές οδηγίες για την διαδικασία απόκτησης του πάσο μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ Απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) μπορούν να βρεθούν εδώ

 
More Info
Greek