Εκπαιδευτικό Προσωπικό

ΠρόεδροςΤμήματος

Δρ. Αθανάσιος Κούτρας, Επίκουρος Καθηγητής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μέλη Συμβουλίου Τμήματος

Δρ. Κούγιας Ιωάννης, Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
Δρ. Αλεφραγκής Παναγιώτης, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
Δρ. Πιερρακέας Χρήστος, Επικ. Καθηγητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα)
Αδαμόπουλος Νικόλαος, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα)

Μόνιμο Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Δρ. Αθανάσιος Κούτρας, Επίκουρος Καθηγητής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018

Με διδακτορικό δίπλωμα

Δρ. Σαββόπουλος Παναγιώτης,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (βαθμ. Επικ. Καθηγητή)

Με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών

Τριανταφύλλου Σωτήριος,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (βαθμ. Καθηγητή Εφαρμογών)
Φερεντίνος Βησσαρίων, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (βαθμ. Καθηγητή Εφαρμογών)

Βαθμίδας ΕΔΙΠ

Σταθοπούλου Μαρία,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Διατελέσαντες Καθηγητές Τμήματος

Δρ. Σμυρνής Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής (2009)

 

 


More Info
Greek